Afbeelding invoegen
Interessante artikelen/verhalen/analyses voor de trainer/coach van het WK 2018. Met natuurlijk veel nieuws over Marokko en België
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegenMaandag 16 juli 2018
Live! De huldiging van de wereldkampioen 
 


Donderdag 12 juli 2018
Engeland - Kroatië Tactical analyse
 

 
Zaterdag 07 juli 2018
Tactische analyse Brazilië - België 1 - 2
 


 Dinsdag 03 juli 2018
 Japan legt de pijnpunten van Belgie bloot
 
De Rode Duivels stuurden gisteren met heel veel moeite Japan naar huis. Na een 3-2-zege staan de Belgen in de kwartfinales van het WK voetbal. Daarin wacht topfavoriet Brazilië. Peter Vandenbempt vindt dat het beter moet. "Gisteren heeft toch wat twijfel gezaaid over het defensieve werk."
 
Lees hier
 
Donderdag 28 juni 2018
Germany Out!

De grootste sensatie van dit WK was gisteren toen Duitsland werd verslagen door Zuid-Korea en als laatste eindigde in hun groep. hier een analyse van de laatste wedstrijd (in Rusland) van de voormalige Wereldkampioen.
 
Afbeelding invoegen
 
Dinsdag 12 juni 2018 Bron: https://sportnieuws.nl/
Afbeelding invoegenVijf redenen waarom België het WK kan Winnen
 
De eerste en belangrijkste reden is natuurlijk de selectie. Wat een prachtspelers heeft bondscoach Roberto Martinez tot zijn beschikking! Van de doelman Thibaut Courtois tot aan reserve-aanvaller Michy Batshuayi, stuk voor stuk spelers met Europese topervaring! Even een rijtje namen: Courtois, Vertonghen, Alderweireld, Meunier, De Bruyne, Hazard, Mertens, Lukaku, Carrasco. Niet verkeerd, hè?

         

      De selectie is niet alleen goed, ze zijn volwassener! In 2014 waren sommige spelers nog bleu. Geen ervaring op grote eindtoernooien en een aantal speelde pas net bij een Europese topclub. Spelers als Vertonghen, Alderweireld, Hazard en De Bruyne zitten al jaren bij hun club en zijn daar van onschatbare waarde. Daarnaast hebben ze ook nog de leeftijd mee. Dik in de 20, dus op het toppunt van hun carrière.

          De loting. In een poule met Engeland, Tunesië en Panama moet België zich met 2 vingers in de neus kunnen plaatsen voor de knock-outfase. Als groepswinnaar komen de Rode Duivels dan een land als Polen tegen. Moet te doen zijn: langzaam op gang komen.

          De selectie kent elkaar door en door. Van de 23 spelers die meegaan naar Rusland, zaten er 15 ook in de WK-selectie van 2014. Dat kan dus niet misgaan.

          Goede voorbereiding. Sinds de start van 2015 heeft België 4 oefeninterlands gespeeld. Geen 1 werd er verloren en de ploeg kreeg in die 4 potjes zelfs maar 1 goal tegen. Maandagavond oefende België nog tegen mede WK-ganger Costa Rica. Na een 0-1 achterstand boog de ploeg de score om naar een dikke 4-1 zege. België is er dus klaar voor!

Zonrdag 10 juni 2018
Het aftellen begint, nog vier dagen. Even een opwarming van het WK 2014
 

 
Zondag 10 juni 2018
De 23 spelers van België


 
Zondag 10 juni 2018
De 23 spelers van Marokko


 
Zondag 03 juni 2018
Download het Speelschema WK 2018 voor in de kantine of bedrijf
Afbeelding invoegen
A3 formaat
Speelschema WK2018.pdf
Speelschema WK2018.docx
SPEELSCHEMA WK.jpg