Artikelen, websites, blogs, video's die ook de andere kant van het voetbal laten zien  
Analyses, inzicht, cultuur, de mens achter de voetballer, , documentaires, kortom voetbalinformatie met diepgang  
   
   
Zaterdag 18 augustus 2018 bron: nos.nl

'Kleine vooruitgang op neurologisch vlak bij Nouri'

 
De gezondheidssituatie van Abdelhak Nouri (21) is stabiel en kent op neurologisch vlak een kleine vooruitgang ten opzichte van een paar maanden geleden. Dat zegt Abderrahim Nouri in een uitgebreid interview met de NOS.
foto: nos.nl
De oudste broer (25) vertelt samen met zijn vader en zijn 24-jarige broer Mohammed voor het eerst op camera het persoonlijke verhaal van de familie. Ze willen door dit interview meer rust krijgen.

Lees hier het hele artikel

Zaterdag 02 juni 2018
Website in de kijker: Tifofootball.com
Tactiek, analyses, WK 2018, podcast, historie en veel veel meer.......
 
Tifo houdt van voetbal het is Informatief, geïllustreerd met voetbal analyse, en het kanaal van Whiteboard Voetbal.. De geïllustreerde en live-action video ’ s tonen alle aspecten van het spel, met inbegrip van de tactiek, de geschiedenis en de coaching van het voetbal
Afbeelding invoegen
De redactie heeft betrekking op voetbal met de diepte en inzicht. Tifo Voetbal maakt het voetbal toegankelijk voor de fans, door het verhaal te vertellen en door de expertise en inzicht van ons team van schrijvers en producenten. Tifo is genomineerd door de Football Supporters' Federatie voor de 'Beste Online Media' - Award in 2017

Afbeelding invoegen
 
 
Maandag 14 mei 2018
Channel Copa 90: Video's hoe voetbal echt voelt
 
COPA90 is met meer dan 1,5 miljoen volgers een grote speler op youtube. Wij geloven dat het voetbal de universele taal is. We hebben dit kanaal gemaakt om te vermaken, te informeren en het voetbal te vieren, met de fans. Of het nu video’s zijn met uitdagingen van je favoriete voetballers, of diepe documentaires over de cultuur of prachtige animaties en explainers over de grootste verhalen in het spel, COPA90 is hoe voetbal voelt.
 
Afbeelding invoegen
 
Woensdag 09 mei 2018
The Dark Site
 
We lezen vaak de alleen mooie kanten van het profvoetbal-bestaan, verhalen over hoeveel onze afgoden wel niet verdienen en hoe gelukkig ze allemaal wel niet zijn! Maar er zit ook een zeer duistere kant aan het profvoetbal en dat zijn de spelers die geen geluk kennen in het slagen als profvoetballer, of niet happy zijn in dit wereldje en kiezen voor een ander bestaan. Vice Sports is een meester in het brengen van artikelen met een donkere kant, maar zeker ook artikelen over (ex)spelers die daarin vertellen dat je ook zonder profvoetbal heel gelukkig kunt zijn.
 
Hoe gaat het met: Kezman, Martina, Lampty, Prommayon, Adhem El Idrissi? …lees het op vice-sports we hebben al enkele zeer goede voetbalverhalen voor u op een rijtje gezet.
 
Afbeelding invoegen
 
Maandag 07 mei 2018 Bron: Vice sports :Sam van Raalte March 15, 2018, 12:29
Waarom Anouar Hadouir een pionier wil zijn als Nederlandse-Marokkaanse trainer
 
Afbeelding invoegen
Het is alweer lang geleden dat Hadouir de stempel van een moeilijke jongen kreeg in Nederland, na een ruzie op de training van Roda JC. Nu is hij op zijn 35ste een van de meest gewaardeerde en ervaren spelers in de selectie van Excelsior. VICE Sports zocht Hadouir op om te praten over de stempel die hij had, de nieuwe generatie voetballers, zijn intense jaren als speler in Marokko en het tekort aan hoofdtrainers met een Marokkaanse achtergrond.
 
Lees hier het hele artikel
 


 
 Home