Interessante websites/blogs die u als (voetbal)trainer zeker niet mag missen!
Afbeelding invoegen
In de kijker: Triplewinsport
Afbeelding invoegen
 
TriplewinSport wil u graag inzicht geven over de werkwijzes die gehanteerd worden bij diverse teams, coaches en spelers. TripleWinSport houdt zich voornamelijk bezig met gedrag en houding van coaches en spelers en helpt mee aan het behalen van het maximale resultaat uit het team.Regelmatig publiceert TripleWinSport artikelen in diverse bladen of wordt er over TripleWinSport geschreven. De artikelen die u hieronder kunt lezen geven een aardige kijk op de unieke werkwijze van TripleWinSport.
 
Open hier de Bedrijfswebsite
 
Afbeelding invoegen
In de kijker: voetbalomgeving.nl

Voetbalomgeving.nl is een inspirerend platform met voetbalvideo's en oefeningen om kennis te delen en laten zien wat er mogelijk is om het beste uit jezelf te halen. Hoe kun je het beste je voetbal opstelling maken? Welke posities zijn er allemaal binnen het voetbal? Speel je 4-3-3, 4-4-2, 3-5-2 of ga je voor een volledig eigen variant? Voetbal is een complex tactisch spel waarbij veel mogelijk is. Met elf spelers kun je namelijk oneindig veel variaties maken. Welke voetbaltactiek past het beste bij jou als trainer en welke tactiek past er het beste bij de aankomende tegenstander? etc etc.


,,Een online platvorm om beter te leren voetballen,, kwam er in je bovenste URL te staan als je voetbalomgeving enkele jaren geleden  bezocht. Een term die de makers van voetbalomgeving dan ook met trots mogen dragen want deze verzorgde site is een must voor iedere (jeugd)trainer en (jeugd)speler. Voetbalomgeving is een initiatief van Dennis van Ijsel en AkkePennin. Samen zijn zij er in geslaagd om in sneltreinvaart uit te groeien tot een van de betere sites voor coach en speler in Nederland.